Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Хлопаки та діффчата питання есть...\
Короче так - до мене мае приїхати на тиждень едінственная девушка которая не пала в маїх глазах - моя племяшка (їх тіко 5 рочків).
Поможіть мені - накидайте куда сводить дитину можно щоб пагулять.
А то в мене блядь токо заапарк і цИрк сука на уме.
В Цирк ніпайду - я в армії в ДШБ служив - хто служив менія поймеД
Отредактированно Живчик (2012-08-31 14:29:06)
планетарий,театр кукол, дельфинарий, карусели, накачать мультикоф часоф на 3 и все в ажуре.
Так обьясняю.
Племяшку я сваю дюже сильно люблю. Але вона вперше вот так приїздить тупо до мене.
тому питання сразу.
Театр кукол - який і де?*
Дельфінарій той шо на ВДНХ?
Карусілі - где луше всего?
так ето уже есть на 4 дня.
ПаБєда давай еще на 3 дня ідеї
Еще свадить в мир игрушек купить куклу и платячко,потом вкусно накормить))))воть
Мир ігрушек ето понятно.
А як вибрать дитині плаття?
Якби пояснити - я так понімаю сінтетіки не мае бути.
В 5 рочків вона вже знае яке пляття їй подобаеться?
Знает поверь мене, хлопковое выбирай
VIKTORY написал:
а де таке продаеться.?
Ух блядь чует ае серце что меня блядь оберет малая как ліпку, а я прі етом еще рад остануся
Живчик написал:
VIKTORY написал:
а де таке продаеться.?
Ух блядь чует ае серце что меня блядь оберет малая как ліпку, а я прі етом еще рад остануся
тю в любом магазине для детей бальшом...обратись к гуглу
Живчик написал:
Театр кукол - який і де?*
Например, Київський Державний Академічний театр ляльок (www.akadempuppet.kiev.ua) или ТЮЗ (www.tuz.kiev.ua).
На крайний случай глянь здесь: afisha.tut.ua.
Отредактированно Obbi (2012-08-31 16:09:54)
Ищо можно сходить малой в аквапарк, но не на абалони, а в броварах, и театр напротив стадиона динамо. Сило Пирогово тоже, но если она живет в городе.
Отредактированно козак (2012-08-31 17:49:54)
Есть еще веревочный парк в Парке партизанской славы. Моей малой (тоже 5 лет) нравится там лазить
по Дніпру на параході покатася з дитиною;
можешь повезти в Пирогово (або Мамаєву слободу);
каток/роліки - Дрімтаун/Блокбастер/Караван;
в Кідев (Бориспільска траса)/конюшня Бутенка - на коні покататися
Гулял сегодня всё утро по Шулявскому кладбищу... Красота!
Тихо, спокойно, познавательно, но можно и оторваться. Дети вполне могут кувыркаться по могилам, дёргать барельефы за нос или же залезать с ногами на уши постаментов. В общем, веселуха!
Ценитель написал:
Гулял сегодня всё утро по Шулявскому кладбищу... Красота!
Тихо, спокойно, познавательно, но можно и оторваться. Дети вполне могут кувыркаться по могилам, дёргать барельефы за нос или же залезать с ногами на уши постаментов. В общем, веселуха!
мда...
чуе мое серце подарувать тобі тре літрів зо 3 формаліну - аби хуй стаяв усегда.
З.І. Шукаю камрада Ласуна для допамоги в созданії високоякісного бетону зі щебнем, який можно заливать формаліном
Страно аж, але ...
Маля прїхало з посмішкою і вже зарання знало куди вона хоче сходити і що побачити.
Понравилось їй в баскін-робінс в "Україні".
Також сподобалсь їй в "Більшовику" на катку.
Сьогодні маю йти в ТЮЗ з нею.
ПАБЄДА СПАСАЙ!!!!
В мене затребовали ману кашу на завтрашній сніданок(сам в шоке) як її правильно готовить?
Я не шучу ...
Кароче піздец.... Щось сварив як пише Гугл на манку не схоже вапще.
якщо кстаті її купити сравену і розігріти в мк печі - буде діло?
P.S. Я взнав самі страшні слова для свого кота...
Це слово "Киця ...." вустами 5 річної дитини. Такої паніки і шоку в його очах я не бачив давно.
Втікав так на балкон що думав яйця всі витрусить свої по дорозі...
Його це не спасло. Тепер він замість кукли, мені його шкода, але себе ще більше, тому вирішив хай терпить падла.
Живчик написал:
В мене затребовали ману кашу на завтрашній сніданок(сам в шоке) як її правильно готовить?
Я не шучу ...
не мороч собі голови - йди в "мафію", цих закладів по місту до фіга, вони і ману кашу варять і пироги печуть, не переживай - свіже.
Братан, якщо побачимось с мене пиво або дом сем)