21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2012-10-30 12:37:30

Стэпан
Магістр

Мілєна - губаста тєлєдура

шоб я всрався, всплило: http://gazeta.ua/ru/articles/ls-man-and … rom/445605
kol/ag
цікаво, воно сосати такі навчилося чи всьо так жє "БРІВНО"?
зараз вона Апрєль http://www.mamba.ru/diary/mb774426916/, може родичка Боріса чи шо?
ще й пісатєльніца, йопнуця можна! kol/ab)))))

зоєбато, бльо!

#2 2012-10-30 12:57:18

Re: Мілєна - губаста тєлєдура

У мене одного с даною пані асоціасія зі словосполученням "Тупа пизда"?

"Входить Мурзік. здоровенний сибірський котяра з шерстю, вусами і всім, чим положено.
Від звичайного кота Мурзік відрізняється тіки розмірами, саблезубістю і гарним баритоном ... "(с) Лесь Подерв'янський

#3 2012-10-30 13:08:02

Стэпан
Магістр

Живчик написал:

"Тупа пизда" - це вона по паспорту, а Ольона - сцинічєскій (бля, клінічєскій) псівдонім kol/ab)))
там таке ЧСВ, шо можна сидіти і тупо ржати ій в лице, вона не віддуплить, про єблю - я вже колись писав kol/ab)))

зоєбато, бльо!

#4 2012-10-30 13:11:09

маленький козачок
Аспірант[banned]

Стэпан написал:

Живчик написал:

"Тупа пизда" - це вона по паспорту, а Ольона - сцинічєскій (бля, клінічєскій) псівдонім kol/ab)))
там таке ЧСВ, шо можна сидіти і тупо ржати ій в лице, вона не віддуплить, про єблю - я вже колись писав kol/ab)))

можна сцылко на адчёт в личко

Не вам, блядям, в моей душе копаться.©

#5 2012-10-30 13:52:21

VIKTORY
[banned]ГАЗ-М-20

и мене)))kol/ab

So I'll cash my cheques and place my bets And hope I'll always win Even if I don't I'm fucked because I live a life of sin But it's alright I don't give a damn I don't play your rules I make my own Tonight I'll do what I want Cuz I can
http://s017.radikal.ru/i435/1112/1c/ab90efe474d2.jpg

#6 2012-10-30 19:00:10

gsm
Нобелевський лауреат

Да писалось про нее дохрена... А старая ЦВ- весь инет знает kol/ab

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#7 2012-10-31 09:29:48

Хищник
[banned]

Если можно ссылку на отчет в личку, буду признателен

У меня пару товарищей ее поёбывают, правда, без прайса, оставляют сколько, считают нужным, но так,
как бабла у них хватает, оставляли прилично, мне говорили, 400-500 долларов встреча. Так что она все
еще ебется за бабло 100%))))
сам как то ей предлагал вконтакте  300 долларов, кстати, она отказалась, но встретиться согласилась,
типа, где-то посидеть, подозреваю, это так фэйс-контроль наpывается. Так как мне такое палево нахуй
не надо, я отказался, хотя, тогда, был готов отдать 300 чтобы ее вжарить))))

#8 2012-10-31 10:03:52

Тобто виходить якщо абакнавітельная блядіна засвітилася по теліку - то прайс її зростае тіко із-за цього?
Пан Хижак нескромне питання - а вона того вартуе? чи там такое-нікакое в постеле?

"Входить Мурзік. здоровенний сибірський котяра з шерстю, вусами і всім, чим положено.
Від звичайного кота Мурзік відрізняється тіки розмірами, саблезубістю і гарним баритоном ... "(с) Лесь Подерв'янський

#9 2012-10-31 10:29:32

Стэпан
Магістр

Хищник написал:

Если можно ссылку на отчет в личку, буду признателен

мій одчот був на факєрі...

Хищник написал:

У меня пару товарищей ее поёбывают, правда, без прайса, оставляют сколько, считают нужным, но так,
как бабла у них хватает, оставляли прилично, мне говорили, 400-500 долларов встреча. Так что она все
еще ебется за бабло 100%))))

вона з того живе, не думаю шо на пісатєльскі гонорари з свого бєствисєраселєра

Хищник написал:

сам как то ей предлагал вконтакте  300 долларов, кстати, она отказалась, но встретиться согласилась,
типа, где-то посидеть, подозреваю, это так фэйс-контроль наpывается. Так как мне такое палево нахуй
не надо, я отказался, хотя, тогда, был готов отдать 300 чтобы ее вжарить))))

встрєча би пройшла з побасєнок, яка вона охуєна і шо кожен день їй дарять норкові шуби, машини і прочіє еліменти сладкой жізні, там пластінка, думаю, не міняєця kol/ab)) мені зі старта заряжала тоже 500, я сказав - пріїзжай, попизділи, кави випили і за 200 її шмоньку опріходував - самі бездарно просрані гроші в житті!

Живчик написал:

чи там такое-нікакое в постеле?

років 6 назад воно було піздєц-какоє-ні-какоє! може зараз вже навчилася горловий мінєт строчити, але хз, там півтораметру росту, можна наскрізь штрикнути і з сраки вилізе kol/ab
хуячила на себе якісь автозагар, так шо я чуть не спалився - все лице було в цій хуйні, добре шо вчасно побачив, перд тим як в офіс зайшов - негр, бля kol/ag

Отредактированно Стэпан (2012-10-31 10:48:42)

зоєбато, бльо!

#10 2012-10-31 10:39:39

Стэпан написал:

я за 200 її шмоньку опріходував - самі бездарно просрані гроші в житті!
мій одчот був на факєрі...

Що зовсым ніхарашо?
Тобто почув себе Папою Карло, що тесав бревно?

#11 2012-10-31 10:51:05

Стэпан
Магістр

Живчик написал:

Тобто почув себе Папою Карло, що тесав бревно?

брівно тверде kol/ab))
а тут, побував в ролі ман'яка: хуяк по голові і пока тьоплєнькая kol/ab)))))

зоєбато, бльо!

#12 2012-10-31 10:54:11

Стэпан
Магістр

gsm написал:

тоди ще не було падаконіків? kol/ab)))

зоєбато, бльо!

#13 2012-10-31 11:02:38

Стэпан
Магістр

мене сугубо спортивний інтерес до цієї персони: яка перспектива в такой телєблядіви?
розраховувати на олігафрерха? не думаю, що уважающій себе пацан жениця на курві
творчєскій потенціал? хуй його знає, говношоу каста може зараховуватися як творчість?
пісатєльство? ну хз, максимум хто купить таку книжу - малолєтні дури.
але всьож таки більше розпирає любопицтво - чи навчилася вона їбатися??? kol/ab)))
остальне, дійсно, хфілософія kol/ag

зоєбато, бльо!

#14 2012-10-31 11:15:06

Agi_Tator
Магістр

Стёпа, самое интересное, что шансы того, что найдётся какой-то полуолигарх среднего пошиба и пригреет это губатое тело, довольно велики. Просто кто-то по приколу может содержать её. Давайте вспомним опыт небезизвестной здесь Виски - и та в конце-концов оторвала се запакованого чувака.
И ещё, совершенно не надо уметь хорошо ебатся, для того чтоб доить мужиков - надо чтоб все думали, что ты хорошо ебешся. Для этого и был данный сетевой высыр. Тёлка расчётливая и жадная, и видно, что раз расклеивает бигморды, то система работает.

Для мужчины раздеть и не выебать, все равно, что для женщины померять и не купить.

#15 2012-10-31 11:37:47

маленький козачок
Аспірант[banned]

Agi_Tator написал:

система работает.

ну ходять же лахі абєспєчєні люди в буддабарирішєльєкофєхауси,купують же луівітониуліснардінисабалєй,так чогож тьоті не продавати себе цим дядям за 500$ пєріпіхон/стрєча? kol/ab
от якби переБєда булу б більш талановитою,вона б теж зустрічалась по 500$,а так тікі 150...ну намікнула шо буде по 200,но це ж сіравно не 500$!
якшо у мене є 10к баксів на годинник,то я не буду купляти його кітайську підробку за 3к,бо якшо пацани дізнаються,то засміють! так само і з білєтами на кіркорава-якшо ти сидів не по 10к грн,а всього по 3к,то ти лох і нє вхож!
думаю Фуцкєр падтвєрдіт,шо "хароший понт-дарожє дєнєх!"

#16 2012-10-31 15:16:46

fucccn
[banned]

маленький козачок написал:

Agi_Tator написал:

система работает.

ну ходять же лахі абєспєчєні люди в буддабарирішєльєкофєхауси,купують же луівітониуліснардінисабалєй,так чогож тьоті не продавати себе цим дядям за 500$ пєріпіхон/стрєча? kol/ab
от якби переБєда булу б більш талановитою,вона б теж зустрічалась по 500$,а так тікі 150...ну намікнула шо буде по 200,но це ж сіравно не 500$!
якшо у мене є 10к баксів на годинник,то я не буду купляти його кітайську підробку за 3к,бо якшо пацани дізнаються,то засміють! так само і з білєтами на кіркорава-якшо ти сидів не по 10к грн,а всього по 3к,то ти лох і нє вхож!
думаю Фуцкєр падтвєрдіт,шо "хароший понт-дарожє дєнєх!"

Уже пабеда начиталась форума - на официальном сайте 1600 нашенских... ну или это гривна так резко обвалилась

#17 2012-10-31 16:00:24

VIKTORY
[banned]ГАЗ-М-20

Тю так встреча енто ж не час....дорогие мои... это 3-4 часа или же ночь так оно так и стоит....масло масленое(Нинка)

So I'll cash my cheques and place my bets And hope I'll always win Even if I don't I'm fucked because I live a life of sin But it's alright I don't give a damn I don't play your rules I make my own Tonight I'll do what I want Cuz I can

#18 2012-10-31 16:13:37

Agi_Tator
Магістр

Чё-то я не пойму - Победа расценки подняла или опустила?

Для мужчины раздеть и не выебать, все равно, что для женщины померять и не купить.

#19 2012-10-31 16:33:06

VIKTORY
[banned]ГАЗ-М-20

подняла kol/ab(нинок)

#20 2012-10-31 16:37:16

маленький козачок
Аспірант[banned]

VIKTORY написал:

Тю так встреча енто ж не час....

а може ж буты и полпалки-якшо инвэстор позвэ срочно на макдрайви пидпысувать кантрахт!
вона ж не виддасть здачу! а падумае шо так и треба....

#21 2012-10-31 16:59:26

VIKTORY
[banned]ГАЗ-М-20

маленький козачок написал:

VIKTORY написал:

Тю так встреча енто ж не час....

а може ж буты и полпалки-якшо инвэстор позвэ срочно на макдрайви пидпысувать кантрахт!
вона ж не виддасть здачу! а падумае шо так и треба....

так это ж не ее проблемы по большому счету...если Вы планируете свой досуг то там не должно быть подписания контрактов...вот и все и будет всем счастье.

#22 2012-10-31 18:26:27

gsm
Нобелевський лауреат

Стэпан написал:

gsm написал:

тоди ще не було падаконіків? kol/ab)))

Тогда были ОБОИ!!! kol/bp kol/ag kol/bm

Отредактированно gsm (2012-10-31 18:26:56)

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#23 2012-10-31 19:03:50

UZ
Доцент

І мені влічку тему про це губате тіло пліз

Правда вещь субъективная, каждый видит ее по своему

#24 2012-11-01 10:42:23

Dead Moroz
[banned]Бывалый

VIKTORY написал:

Тю так встреча енто ж не час....дорогие мои... это 3-4 часа или же ночь так оно так и стоит....масло масленое(Нинка)

да нет уж.. как раз написано, что за час )) не вводіть в оману комрадів )))

Если женщина знает себе цену, значит она уже не раз ее называла.

#25 2012-11-01 13:00:09

VIKTORY
[banned]ГАЗ-М-20

Dead Moroz написал:

VIKTORY написал:

да нет уж.. как раз написано, что за час )) не вводіть в оману комрадів )))

я грю.что такие губастые берут гроши за встречу,а енто не час...

Board footer