Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Надіюсь, що хоч цю тему не закриють.
Я хочу зрозуміть одне - от на хуя їм гей-паради?
От я натурал, думаю, як і 99,99% камрадів. Так шо мені, гордицця цим, чи шо? Чи вийти на Майдан, потрусить балабонами і покричать "люди, дивіцця який я натурал!" Так заметуть в псіхушку і правильно зроблять.
За зачиненими дверима вони можуть довбать в очко і в рота одне одного скільки влізе.
Статтю за підарастію відмінили.
Є стаття за розпусту малолітніх, так вона стосується як гомо, так і гетеро.
Є купа тематичних сайтів для підарів.
Не знаю, але думаю, що в Києві і інших великих містах напевне є аналоги бара "Галубая устріца", де ця пиздосракобратія може спокійно збиратися і місити гівно.
Фактів дискримінації на роботі за сексуальною орієнтацією скіки живу, не бачив. По мойму, 99% наших працедавців глибоко похуй на сексуальну орієнтацію, аби працівник хороший був. Нє, канєшно, якщо якийсь підарок почне приставать до мужиків-співробітників, то в рило йому дадуть. Ну так це нормально. Якби, наприклад, натурал почав нагло лапать своїх співробітниць, то він би теж получив по морді. Тобто, тут реакція стандартна і для гетеро і для гомо.
Хулі їм ще нада? Шоб я їх підарасами не називав? Так хуй дождуцця.
Хто мені внятно пояснить - нащо їм гей-паради? Що це їм дає?
П.Н. Оскільки цього року підарки засекретили місце проведення своєї акції, бригада свободівців на чолі з Іллєнком спізнилася, і приїхала, коли підараси вже розбіглися. А жаль. Карочі - свободівцям "фу", хуйово у них розвідка працює.
большинство пидарасов - результат давления воспитания и окружения. Вот и колбасит их самовыражением и самоидентификацией в обществе, как только мамка с папкой пороть перестают...
Должен заметить, шо среди членов Политбюро и руководства партии большивиков пидаров больше половины было (в прямом смысле этого слова). Иосиф Сталин их очень не любил, как и групповухи, но сделать ничего не мог, тока периодически устраивал чистки.
А щяс гомики тупо рвутся к власти, хотя их и там дохуя уже собралось....
Пидорам нужен парад потому что они размножаются исключительно путем пропаганды.
Чета вспомнилось, пару лет назад заезжал на оптовый склад одной фирмы, торгующей бытовой техникой. Весь персонал- пидары. От директора до кладовщика. Настлящая община педерастов. Такова скопления жопоебов в одном месте я не видел никогда. Голубая устрица сосет ненагибаясь.... Хотя кругом железная дисциплина и порядок, старенький бразильский дедушка чуствовал себя неуютно. Да и улыбки со свех сторон, даже от грузчика на рокле, заставляли сжиматься очко сильней обучного...
И ваще, как говорил мой старый партнер по бизнесу: НАС ОКРУЖАЮТ ПИДАРАСЫ!!!!!
Золотые, бля, слова.....
gsm написал:
Да и улыбки со свех сторон, даже от грузчика на рокле, заставляли сжиматься очко сильней обучного......
може вони знали шо дєдушка любить вулики...
Козаче, вулики то лише та дірка, яка в 2ох см від піхви, все інше - або срака справжнього чоловіка, абож хай знати що, я не знаю як підараси це називають :-)
P. S. По темі, підараси вони такі підараси... Тому їм і потрібні марші, паради ще якась хуйня, бо про них забудуть, а вони від цього дуже хуєють і їм стає не цікаво єбати один одного. Це єдине логічне пояснення, нахуя їм це все треба
Отредактированно резидентчег (2013-05-27 19:56:38)
Цитата з классики.
Жирним виділив головний тезис, що треба робити з педиками
Баба Химка. Він, клятий, мишей зовсім не чіпа. Каже, шо з мишами треба поводитись так, як хочеш, шоб миші поводились з тобою...
Саломон Самсонович. Ти диви, Толстого читав!
Свирид Опанасович. Топити треба.
Голос з сіней. Не треба.
Входять мишки - Вєра і Надєжда. При першому ж погляді на них становиться ясно, чому Мурзік увльокся Толстим...
Почему Украину не принимают в Евросоюз, если геев на парадах у нас охраняют лучше, чем журналистов на митингах?
Вчера видел как два мужика целовались в губы около подземного перехода на бессарабке со стороны памятника ленина!!! Я конечно блеванул и отвернулся, единственное что удивило так это внешний вид одного пидора - накаченный атлет высокий под два метра ( с виду мужик спортивный и серьезный). Поэтому и не боится открыто проявлять свои чувства - судя по горе мускулов, педрила сумеет постоять за себя!!!!
РУВИМ написал:
Вчера видел как два мужика целовались в губы около подземного перехода на бессарабке со стороны памятника ленина!!! Я конечно блеванул и отвернулся, единственное что удивило так это внешний вид одного пидора - накаченный атлет высокий под два метра ( с виду мужик спортивный и серьезный). Поэтому и не боится открыто проявлять свои чувства - судя по горе мускулов, педрила сумеет постоять за себя!!!!
Главный петух етого сообщества в Киеве тоже вроді как у класика
"Широкі плечі, високий лоб, тьху - далбайоб"
А пиздячили його як гамана - в інеті пошуйкате.
Їх блядей треба вивозити на хімію в Черкаси ебашить - на благо родіни.
А то блядь развелось яке падло: миші, комарі, підараси, а тут дальше было нарушение 7го пункта правил форума
Тут на днях, я побачив одного дядька. І його історію про підарів і їх злодіяння.
Вибачте але волосся дибом встало...
Невелика ссилка по темі ... http://www.tema.in.ua/article/1794.html
Для модерів, ссилка на інформ видання де просто е стаття, ніякого піару.
Депутат Думы предложила запретить оральный секс
чекайте на полицях магазинів розгляді в ВР України закон про заборону мінетів,шокоОко,П21 і інших ІЗВРАЩЄНІЙ