Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
якась фігня. раніше активно дивився поєдинки років 10 назад, щоб після кожного раунду вставляли рекламу не згадаю такого. а так я її не перетравлюю, то ходив за чаєм, частину наступного раунду пропустив, після четвертого пішов палити і весь п'ятий раунд пропустив
Отредактированно Ace of Spades (2014-11-16 00:00:05)
Хто не подивився пряму трансляцію цієї піздопуліни, ось запис.
От цікаво буде коли предентент №1 за версією WBC Діонтей Уайлдер (32 бої, 32 перемоги, всі KO !!!) забере чемпіонський пояс в діючого чемпіона WBC Бермейна Стіверна. А потім буде об'єднуючий бій на звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі за всіма версіями між ним та Володимиром. Ото буде бійка! Чекаємо.
Отредактированно Еротоман (2014-11-16 17:34:10)
Сьогодні вночі (завтра з ранку), о 07:00 та в неділю вдень о 15:00 на "2+2" тримаємо кулаки за Васю. Подивимось як він начистить єбало або відіб'є печінку хлопцю на ім'я Чонлатарн Пірійяпіньо. Бля, язика зломати можна...
Також дивимось як нестаріючий Мені Пакьяо розбере на запчастини Кріса Алгієрі. Або не розбере...
Отредактированно Еротоман (2014-11-22 18:03:17)
Йесть! Левый, и вот уже на жопе шарлатан
Ну это чюдно, с одной рукой отстаивать титул. Есеб левая у Васи не балела, ото 5 раундов и все, чарлатан тохда б отгреб по полной. А это не по полной. Панимаите смысл слова - по полной?
Даааа, Вася канеш - зверь! Как он напихал этому тайцу в том моменте када его на жопу усадил! Реально, если б не палец (эт вам не ХэйЛо - ой я из-за пальца проиграл) - то пзда была бы узкоглазому.
А как Вася двигался!!!! Такое впечатление, что даже если бы и вторую руку не мог использовать, то все равно тайцу нихера не светило бы
Отредактированно F-S (2014-11-23 08:55:13)
Да, заєбісь було. Вася з кожним боєм все краще й краще. Я навіть не можу собі уявити шо він буде робити з супротивниками, коли не буде травмована ліва, та коли досвід боїв у "вищій лізі" профібоксу буде, принаймі, дорівнювати 10 Я вже мовчу про 20
Всім там буде пиздець неминучий Включаючи більш вагову категорію, в яку Василь планує з часом перейти.
Не старіючий "Пакмен" підтвердив свій клас. Думаю, Мейвезер буде від нього "бігати". Під яким завгодно "соусом" буде "зіскакувати" з двобою.
Отредактированно Еротоман (2014-11-23 15:15:55)
Сьогодні в 22:10 по "Інтеру" тримаємо кулаки за Сашка Усика (5-0, 5 КО). Патріот України, козак з Криму буде виборювати титул інтерконтинентального чемпіона по версії WBO у важкій вазі (до 90,7 кг) у двобої з південноафриканцем Дені Вентером (19-6, 14 КО).
Вболіваємо за Сашка!
Отредактированно Еротоман (2014-12-13 17:37:11)
Достойный соперник и заслуженная победа!!!
Классный бой. Поздравляю всех любителей бокса!
А я, чесно кажучи, вже почав хвилюватися, що нокаута не буде... Але марно. Сашко красава. Бля на повторі видно було як після удару в щелепу у Вентера очі стали навкосяк і він поплив. А потім в нього з рота кривава слина потекла. Бля, як він до цього такі удари по печінці витримував, ХЗ
Отредактированно Еротоман (2014-12-13 22:49:20)
У вентера в 6-7 раунде открылось второе дыхание, Усик начал отгребать в репу. Это ему сильно не понравилось и в 8м раунде на злости левым хуком фактически уделал (вентер начал оседать), а потом успел провести ещё серию и попытался начать вторую, но тут уж судья остановил бой...
Хороший бой.
За шо люблю Усика - техничный боец. Техничный до последнего. Зазря не виснет на противнике, чуть шо - в печень, чуть шо - апперкот. Хуки практически не уходят в воздух... А ногами шо делает, а?!?
Ну що, мегафайту бути!
http://isport.ua/boxing/320681-oficialn … egase.html
Все правильно. Був він і там, і там. Але потім відійшов від християнства, набив собі та повісив на шию язичницькі символи. Я теж колись хреста носив Всі ми постійно змінюємося. Це природньо. З приводу "єдросу" не знаю. Актив він там, чи пасив
, чи взагалі здриснув звідти...
Отредактированно Еротоман (2015-04-25 18:29:39)
Taurus написал:
Ну що, мегафайту бути!
http://isport.ua/boxing/320681-oficialn … egase.html
Доречі, в андеркарті Вася "Лом" комусь буде "вломувати" по печінці. Можна пошукати в мережі, кому. Так шо нас чекає дуже цікавий бокс.
Отредактированно Еротоман (2015-02-25 16:25:58)
Хто пропустив як наш Сашко Усик натовк пику москалю, прошу переглянути запис.
Сьогодні о 22:30 на ворожому каналі "5-ї колони" хуйлостану в Україні (Інтер, в рот його дери), починається "Великий бокс". Володя Кличко буде захищати свої пояси від зазіхань Брайанта Дженнінгса.
Сам двобій почнеться десь біля 5-ї години ранку.
Отредактированно Еротоман (2015-04-25 18:31:27)
Поляки порадували. Наваляли хуйлостанським "вітязям". Хлопці з Гдині надавали кацапам в диню. Цікаві правила. Мона лупити вдвох, втрьох... впятьох одного, якщо інших суперників вже відпиздили. А морди у деяких "вітязів" після бою ахуєнно красиво виглядали.
Поздоровляю всіх уропів з перемогою наших хлопців.
Денис Берінчик зламав носа Таріку Мадні в 4-му раунді. Гарний дебют у профі-боксі. Денис реально перетворився з настирного забіяки, що бездумно йшов на розмін "хто більше накидає" на технічного думаючого боксера, що виконує настанови тренера. Його бої за "Українських атаманів" і вчорашній бій відрізняються суттєво на користь останнього.
Олександр Усик завалив у 3-му раунді Джонні Мюллєра. Я думав південноафриканець довше протримається. Сашко вже реално готовий до бою за чемпіонський титул. Лупить як гармата.
Ну, й чекаємо надзвичайно цікавого двобою між Володимиром Кличко та Тайсоном Ф'юрі, що відбудеться 24 жовтня. Ото буде бійка! Молодий та настирний англієць - серйозний супротивник. Руки в нього такі ж швидкі, як у Коррі Сандерса, що колись нокаутував молодого Володимира. А за "фізикою" Тайсон нічим не поступається Володимиру. Зростом навіть більший. Хіба що такої мускулатури, як у Кличка, не має.
Подивимось, на що він здатен. У всякому випадку, наговорив він на прес-конференції дуже багато чого. Чекаємо.
http://sport.bigmir.net/boks/profi/1734 … av-Matisse
Сенсация в США: Украинец Постол стал чемпионом мира, нокаутировав Матиссе
Виктор Постол завоевал вакантный титул чемпиона мира по версии WBC в первом полусреднем весе.
https://www.youtube.com/watch?t=2780&v=Ekx0S9H2Rec
Сьогодні вночі тримаємо кулаки за Васю. Пряма трансляція тут http://vringe.com/news/87031-pryamaya-t … i-rios.htm або в інеті погуглити можна.
У Васі на сторінці ВК багато посилань на пряму трансляцію. Якась таки покаже https://vk.com/vasyllomachenko
Вася в андеркарті. Основний бій Брендон - Ріос буде теж "не кислим".
Lever бля! Удар па печени нидаржат даже лигендарно-выносливые мексиканцы.
Поздоровляємо Василя! Такої техніки руху під час бою зараз реально немає ні в кого. Всі чемпіони з його вагової категорії супер-Васю бояться. Треба вже Васі всі пояси збирати, а потім переходити на один щабель по вазі вище.
Хто не бачив вночі, ось запис. Раджу дивитися польський канал, бо можна трохи коментатора зрозуміти http://vringe.com/video/86975-video-boy … asicha.htm Звісно, знавцям мови Шекспіра можна дивитися й НВО
Головний бій, Бредлі - Ріос http://vringe.com/video/87050-video-boy … n-rios.htm
Не забули, що сьогодні в Володимимра Кличка самий, на мою думку, важкий бій за останні роки? На "Інтері" о 21:30 "Великий бокс. Володимир Кличко - Тайсон Ф'юрі". Але о 21:30 почнеться піздьож у студії усіляких експертів. Сам бій почнеться, як завжди, пізніше. Пряма трансляція. Не пропустіть. Вболіваємо за Володимира!
Хто не знає, що за боксер Тайсон Ф'юрі, то на "2+2" записи його боїв. О 16:00 - Тайсон Ф'юрі - Дерек Чісора. Бій за титули EBU і WBO в суперважкій вазі. Та відразу о 17:05 Тайсон Ф'юрі - Крістіан Хаммер. Бій за титул WBO в суперважкій вазі. Подивіться, будете мати уяву, який серйозний супротивник сьогодні у Володимира.