21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2015-12-30 08:23:42

Товарищ Дынин
[banned]

Полтавский облом

Вітаю славне товариство! Дуже хотів поділитися веселими походеньками по полтавським дівчатам , але на жаль це звіт про поразку на блядськом фронте. Був у Полтаві у відрядженні та почав ще заздалегідь зондувати ситуацію на блядосайтах як то укр.гоу і т.і.На перший погляд все було дуже обнадёживающе, половина номерів живенько відповідали -так, 400-500 грн ,фотки наші і всє будет в ажуре, але насторожувало ,що половина ціх відповідей шла від якихось сутенерів  чолов.статі на телефонах,а жіночі голоси віддавали якоюсь зрілою та прокуреною втомою, нічого спільного з тими небесними створіннями на блядофотках не маючими.Але я ,наівний ,чомусь свято вірив ,що 500 грн для Полтави,де безліч студенток, щось значить, тож можна буде щось вибрати.
     Відразу відмічу, що номера телефонів та їх кількість нічого взагалі не значать -їх багато, але кожен день вони міняються (я був там три дні) при цьому голоси я вже вивчив і второпав - діє всього кілька блядюжників, причому далеченько від центра, на якихось темних безлюдних вулицях,де всякому вчёному киянину  хочеться скоріше пробігти та не щєлкать одним местом, не кажучи вже про намереніє обнажить и пустить в ход боевое оружиє,як шведи триста років тому.
  Бачу Ваші дратівливі лиця - короче Слефософський, вибачте. Одним словом, повний розгром - усі намагання ,впродовж трьох днів, по всім блядофонам,хочь когось запросити до себе у первоклассний готель люкс у самому центрі біля Корпусного саду закінчувались так - ок,переводьте гроші на карточку,     за наличку - на хуй!!!

#2 2015-12-30 08:35:37

маленький козачок
Аспірант[banned]

Re: Полтавский облом


Не вам, блядям, в моей душе копаться.©

#3 2015-12-30 08:49:16

gsm
Нобелевський лауреат

Re: Полтавский облом

По Полтаве- согласен!
Все мои потуги на мамбе терпели полное фиаско. Либо развод по предоплате, либо телефон не отвечает, либо еще какая-то хрень. Фото поголовно все левые. Такое впечатление что в этом городе платного секса нет. Но зато есть пикап, и притом иво там дахуищя. Но это требует затрат времени, которого обычно у однодневного командировочного либо проезжего просто нет.
Пропуск не выписываю, патаму как отчета как такового нет.


Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#4 2015-12-31 06:46:55

UZ
Доцент

Re: Полтавский облом

Підтвержую слова ЖСМ про пікап. В Полтаві безліч гарних студенток готових віддатись більшменш солідним джентельменам за чашку кави і пару годин часу.
Я там був років 5 назад в останне. Тоді знайшов більш-меньш їбабельний варіант за бабло. ТТХ на трієчку, а от мінет був відмінний.

Отредактированно UZ (2015-12-31 06:47:42)


Правда вещь субъективная, каждый видит ее по своему

Board footer