21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2017-02-21 21:41:56

Еротоман
Доцент Лінгвістичного Факультету

Для ватоцефалів, апологетів руцкава міра та прочіх лугандонів.

Для особливо тупих ватників  kol/an  Нагадую, а тим, хто не знав, повідомляю, що наш ресур патріотичний до нестями. Тому якщо ти, абітурієнт, страдаєш за чурко-гіві-моторильними підарасами, що зараз горять у пеклі та прочімі представітєлямі духовно-скрєпнава руцкава міра, разом з гадєй вважаєш, що чортів там немає, а є нормальні хлопці захарчєнкі та плотницькі - не заходь на наш ресур, не реєструйся, а йди собі з богом до дяді боса на шпіцберген та лижи там сраку усіляким підхуйликам, типу підараса, що натягував на свою лугандонску особу ім'я французького графа з роману Дюма-батька. А зараз від дуже великої любові до своєї "нєнагляднай" лугандонії здриснув до масквабаду.
Ватники руцькамірскіє, не реєструйтеся тутай! Гуртуйтеся стрункими рядами та колоннами, беріться за руки та дружньо пиздуйте НАХУЙ, уроди!!!
  kol/am


Горить палає техніка ворожа, рідна Україна переможе! Горить, палає, більше спалахуй, руZZкій карабль - іди НАХУЙ! 🇺🇦
"Ми в Європі знаємо одну Русь - Київську, останнім королем якої був Данило Галицький" (Вольтер)
Тіло язичника - це піхви для меча духу...

 

Board footer