21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2020-09-15 00:11:33

Ібрагім
Студент

8(099)283-41-23 кабасік незвичайної краси Троєщина

Пишу по гарячим слідам, бо був пару годин назад. Звісно в такий час більшість або трубку не беруть, або відключені. Але все ж таки це чудо було поряд, тому поїхав. Та й фото в об'яві не страшні, також на Маяковського 8 і дівки непогані як правило. Але мабуть в цьому будинку блядохат не одна й не дві, а дохрена, тому якщо запросять до 4 під'їзду то згадайте про цей звіт. Бо відкрила двері мені квадратна тітка кілограмів під 100 в якої звичайно нічого спільного з фото. Вибачився та хутко зник в темряві, бо таке б я і даром, і п'яним, і з закритими очима, і якщо б платив не я, а мені - не їбав би і до рота не пхав би. Доречі озвучено по телефону було 800 година та 600 півгодини.
http://i.cxpoh.com/small/89e3279c4ac7a58de9be28c57f9cda18.jpg

 

Board footer