21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2025-03-01 13:27:33

Сашка
[banned]

8(095)396-17-63 Саксаганського 88

Коротко та по факту. В темі давно, на йьому сайті вперше, бо був на пиздячках з підарами та й тому. Дана дівчина знайдена була в тг Киев Встречи, прогуглена попередньо, бо я застарий для бігати як цуцик на наєбалово. Отже, блядохата на саксагансього, 88, зустріла в шубі на голе тіло, вже в ліфті стала раком, однозначно дівчина клієнторинтована. В процесі агонь. в мої 36, , я як посадку відпахав, чьо в темі. Дуже пркжна, видно що займається. Ну перша палка раком, сама мініатюрна, їбать таке тіло каєфф. Міня каже кому як. Меня робила мбр і сама стогнала, не цифра. Другу палку не міг добити, сама щняла гандон і кінчив таки в горло.Для неї це не проблема. Друга падка простіще. Їбав раком, витяг гандон зняв, встигнув інчити в рот. третю сама підняла, бо брав на пару годин, за уе, її каже це збудило, все смоктнула, пішла плюнула у ванну

#2 2025-03-02 07:36:42

gsm
Нобелевський лауреат

Re: 8(095)396-17-63 Саксаганського 88

Пропуск выписал скорей авансом. Автору следует изучить форму отчетности и вставить фото.
Если пароль не пришел на почту, напиши админу.

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#3 2025-03-02 17:51:31

Яша
Магистр

Re: 8(095)396-17-63 Саксаганського 88

Board footer