21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2011-03-12 22:23:05

John
[banned]

Якщо ШГ, то відразу АКАДЕМ?

Доброї ночі шановне панство.
Ось в мене виникло таке питяннячко.

********************************************* Приембула*****************************************************************
По-перше:
Мене звати... усі бачать мій нік.
По-друге:
Я спілкуюся завжи кацапцькою мовою. Тому прошу вибення за помилки. (1-спілуюся нею, бо напис оповідань на дану тему мені більш подобається даною мовою. 2-е Пан Кувалда РЕСПЕКТ!!!). (Я не знаю чому я це Вам розповів, оскільки всі на це похуй. Але бухло дає своє...)
************************************************************************************************************************

*************************************** Основне оповідання***************************************************************

Так ось , комради,що, душу мою непокоє. А саме - ШГ.  Наскільки я бачу ,МАЙЖЕ, кожна дівка яка дає в ШГ йде в академку. Чи я помиляюся?

З чого я зробив такі висновки спитаєтє Ви?
1) До полмки цього сайту я був як не зареєстрований користувач. І про ШГ читав за неділю більше ніж за останні 4 місяці!!!!
2) Як тільки я написав про дівчину яка добре дає в ШГ цю тему відразу убрали. (Я так розумію в академку). Спочатку я вважав, що погано охформив тему, і на як наслідок очікував "трохи мордюлин". Але ні!!! Я не отримав відповіді від шановної адміністрації і ні від кого іншого!!!
(Хоча ця дівчина сказал,що я можу рекомендувати її друзям. Та на мамбі телхфон вона дає без питань)
3) Наскільки я побачив, то кожну бабу яка дає в ШГ рекомендують в академку.  (Це не стосуєься Анжеліки( 40+ років на Кудрі. Але це інша історія. (Там усе 4-5 (по оцінкам), але це я потім опишу.)) !!! )

Висновки (пропозиції та попо... жання)

********************************************* Приембула*****************************************************************
Ніяк не подумайте, що рвуся до академки. Оскільки я розумію, що з моїми пойобками , із цього, періодом написання відгуків, там ніколи не бувать - пропоную зробить наступне:
    1) Відкритити ( не можу це перевести в пяному угари) отдельную ветку (общедоступную для ебак) для полюблювачів в ШГ.
    2) Не переводити усіх дівчат які відкрито піаряться на мамбі в академку. (Я мамю на увазі  тих, що себе відкрито рекламують)

************************************************************************************************************************

P/S Шановнє панство Ви тільки ніяк не подумайте, що це була якась провокація або гін (гон) на когось, просто мене цікавить Ваша думка.
Якщо моі висновки (пропозиції та попо... жання) ніхто не підтримує, то прошу удалити цю тему нах....

Дякую за увагу.

Писав бухий. Прошу не пиздить!!!

#2 2011-03-13 06:43:18

Ценитель
[banned]Правильный ЮзВерь

Re: Якщо ШГ, то відразу АКАДЕМ?

John написал:

1) До полмки цього сайту я був як не зареєстрований користувач. І про ШГ читав за неділю більше ніж за останні 4 місяці!!!!

Просто в последнее время не было ярких заднепроходных откровений. Или почти не было.

John написал:

3) Наскільки я побачив, то кожну бабу яка дає в ШГ рекомендують в академку.

Нет, не верно.

John написал:

1) Відкритити ( не можу це перевести в пяному угари) отдельную ветку (общедоступную для ебак) для полюблювачів в ШГ.
2) Не переводити усіх дівчат які відкрито піаряться на мамбі в академку. (Я мамю на увазі  тих, що себе відкрито рекламують)

Не ветка нужна новая, а движок. На том, что есть - открывать мамбисток или собирать в единое целое объекты вожделения задлелюбцев - затратно и бессмысленно.

Board footer