Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Слава Україні!
у звязку с з тим, що полова йобля як процес стала для мене меніє цікавою, то рішив, шо буду заглядувать до курвів і такссать звіряти хфотокарточку з оригіналом, може кому врємя зекономлю.
так от, попала в полі зренія оця поблядушка: http://mamba.ru/mb760944764/ , прівлікла увагу своїми цицьками охуєно здорового калібру: звеця ноталією, індівідавалка, приглашала в дом з ділікатесами на бульварі письмениці, рядила тищу (1.000,00) гривнів за встрєчу.
погода була гарна, тай чого б не прогулятися по обіді, щоб на пузі не було лишніх жироскладок, тим більше перед началом пляжного сізону.
так от, відкрила хату дівка, дуже схожа на курву з картінки - я так і не поняв, чи то її настоящі фотки чи настілки удачно підібрані, але практично повне совпадєніє:особено отута:
я би вже і остався і віддав тищу, але вот єбальнічок в курви мені показався не вартим тих грошей: маленькі поросячі очі з хуйово намальованими стрєлками... ну таке собі, якби йобнув на обід 50 грам - остався би, але на тверезу голову не осілів, тай тищі жалко
шо можу сказать:
МИ - гарна чиста хата, місця для парковки до хуя: хоч в дворі, хоч на тротуарі перед домом, не кантора.
ТТХ - може і 3, а може і 4, якби не ті очі! цицьки там реально менші ніж на хфото, але тоже здорові, хфігура нормальна - талія, ноги - харашо, волосня на голові біла, довга і пряма, як на хфото.
ЄБЛЯ - не було.
Одмін, я не знаю, захочеш витреш це повідомлення к єбєням, а захочеш - остав, бо я шось в послєднє время дуже не того: може старий став, може авітаміноз, хуй його знає.
Дядьку Стєпан!
Для того, щоб не бачити поросячих оченят бляцьких курвів, є такий витвір місцевих швачок як наволочька!!! Чіпляєшь ії на голову шалаві, и перед твоїм зором тіки пара гарних ціцьок
Але для чмоктання статевого хуя цю наволочьку потрібно знімати або робиті в ній отвір, що зіпсує цей єлемент білизни
А от матеріальну винагороду в розмірі двох Григоріїв дійсно шкода витрачати на хтознащо!!!
не вьехал .. так ты её в очи хотел .. хм, круто, ни разу в глаза на трахал
бліять, хлопсі, ну шо ви за таку хуйню говорити: один - наволочку на голову, другий - в очі виїбати
а як жеш вічні ціності??? рот, пизда і срака???
але, як погляну в ті очі - ну блять, не можу я ні в пизду, ні в сраку з такими дурними, як в неї очі, їбати!!!! ))
Отредактированно Стэпан (2012-03-28 16:09:36)
Дядьку Стєпан! та то хлопци шуткують
ypyx написал:
Дядьку Стєпан! та то хлопци шуткують
Конечно, шутят! Какой смысл ебать в глаз, когда можно несколькими умелыми движениями кладбищенской лопатки вырезать на теле имя первой возлюбленной и отодрать сиюминутный заменитель того прекрасного чувства в образовавшееся на месте первой буквы манящее отверстие?