21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2014-05-10 19:01:50

hardware
[banned]

8(093)539-64-96 укргоу наёбка

"Фото мои ,в квартире сама."А по итогу вонючая хата на ХШ с конкретно оборванным дермантином на входной двери,на фото только сходство по женскому полу,на телефоне пиздоватый диспетчер который неможет распределить по времени камрадов(только защёл в дверь,через полминуты уже следующий звонит в домофон).Развернулся и свалил.

 

#2 2014-06-10 11:37:42

Giboner
[banned]

Re: 8(093)539-64-96 укргоу наёбка

8(093)539-64-96 АХТУНГ!!!
Після невдалої подорожі на Харківську описану тут http://www.cxpoh.com/viewtopic.php?id=11848
я поманіторив інтернет і мою увагу привернула об'ява на тому таку укр го де дівчина обіцяла супер сервіс (все включено і час 1-1,5 години, типу без будильнику) за помірні кошти - 500 грн.
я 3 рази перепитав чи вона інді і чи вона не опаратор і паралельно перевіряв її кількома питаннями, на які оператори часто видають відповіді, які їх видають. Все типу було ок і як мені тоді здалося, що мені дуже пощастило, адже я був на Харківській і вона на харківській! Тільки треба було трохи проїхати до Харківського Шоссе 158, 3-й під'їзд, кажись 8-й поверх, квартира 14.. (помоєму 9, як виходиш з ліфту, потрапляєш в коридор, то повертаєш спочатку направо, а сама квартира ліворуч (їх там дві, одна прямо по коридору інша ліворуч - потрібна та яка ліворуч). Повністю пишу бо суці так і треба!
ОТже, фото не її (ну я це розумів, коли йшов), проте дівка на хаті була молода дівчина (ХЗ скільки років, думаю 18 - 21), Десь 170 зріст, вага 55, груди 1,5 (приємні на вигляд і дотик). На цьому позитив закінчується... kol/ac
Хата реально убита, ручка при намаганні закрити вхідні двері залишилася в мене в руках!! Ванна це окрема розповідь (про неї пізніше).
Поставивши їй ті питання, що і як, я зрозумів, що розмовляв таки раніше з диспетчером.
Відповідно я почав уточнювати таки чи не сидить десь в шафі хтось, і чи все, що написано в оголошенні правда в частині послуг і часу?
+ намагався її якось розговорити.
Відповідь отримав якимось дибільним беземоційним голосом, що якщо написано значить правда... і запитала чи я залишаюся!
Ну думаю пох на її голос та нульову емоційність, адже по типажу якраз вона мій формат + дає в вулик + робить глибокий МБР і ковтає тому і кажу ну давай тоді в койку, де душ.
Вона мені каже давай бабло! Я їй даю, а вона мені у відповідь полотенце маліпусіньке видеє і телефонує диспетчеру, що таки залишився і мене це насторожило (думав я тоді як можна в такої дівчини з такими послугами не залишитися).
Коли потрапив у ванну кімнату ах...л. Ні тобі мила нормального, ні гелю толком немає... Був якийсь шампунь от його я і використав і як мило і як гельkol/ab
І тут виявилося, що бл.. душ в неї не працює і є лише холодна вода (профілактика) і то з крану.
Ну і стою я нашампунений і намагаюся в раковині помитися - це жесть...
Ледве я таки змив шампунь і вийшов до неї вона каже, що таки їй здається, що я погано помився і для МБР і інших забав потрібно повторити.
БЛ..., я в шоці і вже реальн злий іду типу миюсь ще раз, їй типу вже все сподобалося, потім тупо каже, що мені варто пожувати жувачку бо якось не морозною свіжість від мене пахне (ну випив 0,5 пива перед приходом, ну і що, чистюля бл..), ну то я все терпів з думкою про майбутній МБР де я їй наваляю повний рот і відіграюсяkol/ab, а потім ще буде ШГ ..., але все сталося зовсім за іншим сценарієм.
Отже, виходжу я другий раз з душу, а вона ще вдягнена і лінивим поглядом дивиться на мене. Виникає німа сцена... Я їй кажу ми єбтися будемо? вона да (без емоцій)! Я кажу ну так давай може ти в душ підеш! вона відмовилася...
Ну то пох... Кажу давай роби МБР глибокий як написано в оголошенні, а вона запитує людським голосом - а сколько См у тебя? кажу середній, десь 18 см. У відповідь каже і посмішкою "хм, такой маленькій, будет тебе гулубокій!" я стою в шоці  від такого діалогу! Відповідаю, що тобі вистачить і що до гланд якраз дістане.
Але далі цікавіше буде! Отже, хвилин 3-4 смокче (маю сказати, що добре смокче) і тут дзвінок, вона бере трубку щось там відповідає маючи мій куй в зубах або перед очіма, кледе телефон і далі смокче (я ж від цього знову в шоці, попросив вимкнути. каже що не має право...), ну вона продовжила, трохи згодом я думаю пора переходити до класики, з потугами натягнула през руками (натякнула, що це останній), я їй ще трохи в ротик потикав в презі і ми перейшли до класики.
Вона лягла на розкладне крісло, розкарячила ноги розвела руки і лежить... я її так хвилину-другу потрахав і думаю, що так не цікаво - враження що ляльку маю, а не живу дівку. Думаю варто таки тебе наказати! Я їй кажу давай знову смокчи і зняв през. Вона досмоктала до фіналу. І я зробив те що хотів kol/ab Вона отримавши порцію білків від мене почала практично стругати! я стою в шоці в оголошенні ж написано АБАЖАЮ СПЕРМУ, ГЛОТАЮ! Вона ж тупо кудись побігла потім.
І тут починається повний Ахтунг!
Я йду мити куя, а вона заявляє, що презів бульше немає і що сексу через це не буде вже якщо презів в мене немає з собою... Я не встиг почати їй розповідати, що вону акуєла (я ж ще хотів протестувати ШГ), як тут хтось стукає в двері, дзвонить знову телефон...
Дівка при цьому з дивним виразом обличчя практично кричить "мальчик ти понімаєш куда ти попал?". Я ж в цей момент згадав про развод з сексом з малоліткою, папою, братом та/або ментами. Думаю ща доведеться мати купу геморойний розмов і ХЗ чим це все закінчиться.
Питаю цю суку - хто дзвонить і хто в двері стукає? Каже, що папа! І дуже задоволено це каже!
Ну думаю таки попав я на развод! Я одягаю шорти і футболку і готуюся до зустрічі.
І тут в двері заходить 7-и річна дівчинка... Я в шоці черговий раз!
Хвея каже валі на куй мені, что нє відіш сестра прішла! я й кажу що піду але давай бабло назад (частину).
Поки ми говорили з оператором, з нею і т.д. двері відкриваються ще раз і заходить її МАМА!!!!!! В мене вже реально ржак почався істеричний! Я такого ще не бачив!!! МАМА без слів привіталася, запитала як справи, зрозуміла що є проблема і ми всі дружно почали спілкуватися!
Оператор каже хвеї - Атрабативай деньги і нічего не отдавай.
Мама - отдай часть пусть ідьот.
Мала сестра - отдам ему деньги (хоч її ще життя не зіпсувало, але з такою родиною далеко не заїдеш...).
Хвея кричить - я што зря куй сосала і сперму глотала? за 100 грн я не согласна ето дєлать...
Я уже реально ржу, кажу ну давай твої нехай за презами збігають, ти поки так пососеш, а потім я тебе ще поімею.
Хфея каже що уже не хоче зі мною совокуплятися... kol/ab ну і так по колу, поки я не отримав частину грошей назад і не пішов в шокованому стані звідти!
Комради, вибачте, але оцінки не ставлю!
рекомендації - лише для любителів екстріму і нестандартних ситуацій!kol/ab
всім гарного дня і цікавих ночей!
П.с. якщо подібне вже було з кимось  з цією канторою пропоную в Чорну гілку її суху.(тему в чорній гілці я бачу коротку по цьому номеру, прикро, що перед візитом не глянув форум)

Отредактированно Giboner (2014-06-10 18:35:15)

 

#3 2014-06-10 13:56:59

маленький козачок
Аспірант[banned]

Re: 8(093)539-64-96 укргоу наёбка

калєгі,я діка ізвіняюсь за флуд,але невже логіка адсуцтвуєт напрач? kol/an
аткрою один маленький секрет,як при вході в хату апріділити з ким ти размавляв па тіліфону.
от дзвониш ти від парадняка,па тіліфону кажуть шо набирать і куда іти.
а ти,приїхавши на ліфті,чи піднявшись пішочкам на ітаж,не дзвони одразу у дзвоник,а (УВАГА!) набери по телефону іщё раз,і скажи - аДкривай,киця,двері!
ну якшо ти і тоді не зрозумієш з нею ти говорив па тіліфону,чи не з нею - тоді вибачайте...


Не вам, блядям, в моей душе копаться.©

 

#4 2014-06-10 18:10:06

gsm
Нобелевський лауреат

Re: 8(093)539-64-96 укргоу наёбка

Поки ми говорили з оператором, з нею і т.д. двері відкриваються ще раз і заходить її МАМА!!!!!!

Чесно говоря, на этом моменте повествования я думал, шо в двери появится Chicago Black Hawks kol/ag kol/ag kol/bp


Жизнь коротка, а половая- еще короче...

 

Board footer