21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2025-05-23 08:09:36

Jonny
Студент

Місця для пошуку

Привіт шановному товариству, маю до Вас загальне питання - на яких ресурсах ви зараз ведете пошук цікавих варіантів?
Поділюсь своїми напрацюваннями, і цікаво послухати інших

По пошуку саме продажної любові я зараз користуюсь кексіком. Багато фейків, але загалом можна знайти щось цікаве. За звичай спершу пробиваю телефон, далі якщо нічого поганого, то переходжу в телеграм і прошу фото, ну а далі як пощастить)

Але особисто мене завжди більше цікавили "не такі" - дівчата які шукають спонсора, зацікавлені у матеріальній підтримці, просто не проти одноразового сексу і т.д
Ось мої варіанти пошуків

Мамба - раніше була номер 1 для мене,  але зараз не користуюсь, по перше вона кацапська, по друге треба впн, і як я розумію на наших просторах вона вже майже не жива. Тому не користуюсь

Баду - я там сидів з акаунтів з  не своїми (типажними) фото, писав цікавим для мене дівчатам про вільні відносини і далі пропонував мат. підтримку. в 2020-2023 роках було знайдено багато "перлин" з якими мав класні зустрічі, але в 2024 практично нічого + двічі банили проплачену анкету. Чи всі веселі дівчата звалили закордон, чи з баду звалили, чи я щось не так роблю, не знаю, але Баду для мене не дає результатів як колись

Тіндер - я там був з справжніми фото, і крім як звичайних нормальних побачень, я звідти нічого не знайшов. Моє враження що там дуууже мало дівчат що шукають саме відносини побудовані на мат підтримці чи зустрічі за гроші

Пьюр - пробував, проплачував на пару тижнів, були якісь метчі, але нічого цікавого і зустрічей не мав

Телеграм Дайвінчік - от ця штука в 2024 - 2025 для мене трошки дала результат. Там в основному молодий контингент 18-25, але я саме такий і шукаю в пріоритеті. Принцип просий, загружаєш фото і опис (можна фейкове фото), теж важлива річ який вік вказати - я вказую 23, і тоді воно показує дівчат 18-25
В описі вказую що пропоную мат підтримку і що мій вік насправді 30+. Далі як у тіндері, лайкаєш фото, і якщо спільний лайк то відкривається чат. Очевидно що ті хто лайкнув моє фото з описом часто зацікавлені у моїй пропозиції, хоча з мого досвіду 40% дівчат далі по фото не цікаві мені, 20% не цікавий я для них, 30% аферисти і 10% може щось і вийти 

Ось такі мої варіанти, може кому буде корисна моя інфа, і чекаю почути хто ще чим користується для пошуку цікавих дівчат в цей не простий час

#2 2025-05-23 09:17:20

milfhunter69
Студент

Re: Місця для пошуку

Користувався П'юром - там найкращий вихлоп був, але його вже заполонили панянки які шукають кохання і відносин.

А ходити жувати соплі немає часу і бажання, тому поки Кексік номер один. Але складається таке враження що у всіх реальних я там вже був і з неопробуваних там залишились лише віртуалки і розводіли)

#3 2025-05-23 11:51:35

gsm
Нобелевський лауреат

Газета «АВИЗО»!
Ее потом можно в мусорное ведерко застелить или мангал растопить.

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#4 2025-05-23 17:48:05

Gosha
Бакалавр

gsm написал:

Газета «АВИЗО»!

Ну от накуя ты сикреды раскрываешь
!!!!))))

......по любви - всегда дороже получается......

Board footer