21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2025-10-26 14:19:05

Aspidz
[banned]

Каріна 8(098)815-63-90

Вітаю комради.
На сайте https://uk.colos.io/vivian.hermann мною була знайдена індівідуалка Каріна.
Списався по номеру 8(098)815-63-90 та домовились на зустріч.Панянка приймає недалеко біля метро Позняки.
Зустріла жінка  фігурою як на фото, років 35-37 в білизні на каблуках, обличчя на любителя, запропонувала каву дле я відмовився. Квартира однушка , охайна чистенька. Запропонувала рушник і в душ. Зустріла вже в ліжку. Після нетривалої прилюдії одягла на бійця презерватив руками та приступила до мінєту. Мінєт слабенький , без компресії тому вирішив перейти до класики в місіонерке. Так і відстрілявся. В перерві панянка пішла на перекур , потім  був легкий масаж і знову класика. Панянка в процесі стогне, та обільно себе змащує, що мені не дуже до вподоби.

Итого:

ТТХ - 4
Обличчя на любителя, фігура приємна.

КС - 4
забагато смазки використовує

МН - 3
Не памятаю коли руками през надівали...

Відношення до клиента - 4
Забагато грузить розмовами

ШГ - Не було, але є як додаткова послуга

ЦВ - 4000.

Піду я ще? - Ні

Рекомендации - Так

#2 2025-10-27 04:23:15

gsm
Нобелевський лауреат

Re: Каріна 8(098)815-63-90

Пропуск выписал. Просьба автору вставить фотки. На сайте, который указал топикстартер, куча анкет девки, а какие фото ее непонятно.

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

Board footer