Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Чисто по-людськи було приємно, що підтримали.
І потім, камради, за всі задоволення в цьому житті треба платити, хіба не так? Кому, як не нам це знати?
І за задоволення назвати речі чи певних істот тим, чим вони є насправді, теж треба платити. І хоча демократії на форумі немає, таки прокоментую - забанивши мене, пан Адмін був правий з точки зору "букви" правил. Інша річ, що можна вести тривалі розмови про "дух" правил, говорити що вони недосконалі і т.д. і т п. А хіба в реальному житті закони досконалі?
Так що пальот нормальний, прарвьомся.
Сигуранца написал:
Чисто по-людськи було приємно, що підтримали.
І потім, камради, за всі задоволення в цьому житті треба платити, хіба не так? Кому, як не нам це знати?
І за задоволення назвати речі чи певних істот тим, чим вони є насправді, теж треба платити. І хоча демократії на форумі немає, таки прокоментую - забанивши мене, пан Адмін був правий з точки зору "букви" правил. Інша річ, що можна вести тривалі розмови про "дух" правил, говорити що вони недосконалі і т.д. і т п. А хіба в реальному житті закони досконалі?
Так що пальот нормальний, прарвьомся.
Друже, будеш дохуя пиздіти не по темі та повторювати свої помилки - забанять нахуй навічно!
Якщо тебе розбанили, то се ще не значить, що ти був правіший за когось. Камради перетерли та адмін вирішив.
Еби мясо та відписуйся шо, коли і як - і буде тобі щастя!
З поверненням.
ПиСи - На мій пост не відписуйся, не розводи піздоєбательску хуйню з моїй слів.
Успіхів на форумі
Фуцкер
2 Фуцкер
Я таки одпишуся - пока сидів в бані, пробігся по блядям. Може, мене періодично треба банить?
Атьчоти не писав, бо то все відомі і описані в ПТУ персонажі.
Сигуранца написал:
Може, мене періодично треба банить?
Хм... А что? Мысль!
Стэпан написал:
Прарвйомся і ніібйот!
http://s019.radikal.ru/i632/1209/87/a1f66c5e51ae.jpg
Украiнi Слава!
Тема нихзваеться "дякую".
Да німа за що) с тібя піфффо)
И падакониГ)
ПаБеда так що. мне на виходних с катом і падаконіГом пріежаДь?