Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Звявився вільна хвилина, тому вирішив Вам, шановне панство розписати шо і як, по напою, які всі ВИ часто густо вживаете вдома, у фей, так і на роботі чи при ділових бесідах.
Оскільки каву я загалом не вживаю, тому сижу саме на чаях.
Маю надію що данний опис буде для Вас корисним та цікавим.
Загалом розпочнем с того - що таке чай?
Чай - це напій який ми отримуемо в наслідок запарювання (те що ми робимо в 90% випадках), настоювання (холодні чаї), та виварювання (аля чефір) чайного куста.
Вартість чаю та його якість регламентуеться 3 основними показниками - якістью самого листа (це час сбору врожаю, місце вирощення, тощо), обробкою чайного листа (протікання процессу ферментації, сушки, переборки), та його приготуванням.
Приготування чаю
1.Заварювання
Применяется для 90 чаю який ви купляете.
Запамятайте, НІКОЛИ не заварюйте чай кипьятком!!!!
Ніколи!!!Ви просто гробите цей напій.
Чай заварююеться при температурі 70-80 градусів, і мае постояти десь ххвилин 4-6
Далі, перед тим як заварювати чай емність з якої буде подаватися чи питися цей напій оброблюють кропом (кипяток по москальски).
Саме цікаве.
САМА ЦІННА ВВАЖАЕТЬСЯ І Е 2 ЗАВАРКА.
Так саме друга, пояснюю чому. При першій заварці ефірні масла, тобто те що надае смаку для чаю починать розчинюватись і майже виходять с чайного листа. Але головна цінність не в ефірці.
При другій заварці виходить така штука як фітогормони та залишки концентраців ефірних масел. Процес осмосу та розчинності при високих температурах в класичному прикладі для Вас(хто не знае читай енциклопедію).
Третя заварка вважаеться 2 по значимісті. Перша то шлак.
Далі чай заварювати нізя
Заварюють лише у глиняній посуді та фарфорі.
Настоювання
Використовуеться для чаїв, що мають лікувальні властивості (аля "Стріли амура" - для печінки).
В більшості для таких дорогих чаїв існують інструкції, але.
Заварюють такий чай тільки в глиняній посуді. При температурі води 50 градусів.
Настоювання тримае як мінімум півгодини. Одна заварка в данному випадку.
Чай дуже концентрований.
Виварка чаю
Досить складний процесс. Колись приготували мені чай який привезли с Камбоджі.
Данні чаї характерні для тих людей кому нізя пить алкогольЮ вживати наркотцу тощо, але хоче шоб штирило. ребьята мене перло капітально. Але його надо вміть варити.
Види чаю
Загалом чай поділяють на 2 класичні категорії - зелений та чорний. Діло тут абсолютно не в кольорі листа!!!!Чай весь коли збираеться зеленого кольору.
Різниця в обробці сировини.
Тобто - зелений чай - це той чай що не пройшов процесс ферментації (для чаїв вони е різними, тому є різні сорти чаю)
Чорний чай - повністью ферментований чай.
Зелені чаї
Бувають 3 основних видів:
1. Білий чай. Представляе собою збір різних сортів чайного листа, що толком не ферментуються.Там степінь ферментації листа мае бути не більша ніж 10%. Грубо кажучи це - зібрання різних тіпів чаїв, які красиво звязують між собою і вони сушаться на відкритому просторі. При повніть природних умовах (волога не стабільна як і температура). Справжній білий чай не має кольору загалом. Досить корисний для здоровья (рекомендовано для тих хто хоче вивести токсини та шлаки з організму).
Якщо ви хочете якось здивувати свою подругу купіть даний чай. Від продаеться у вигляді таких клубнів, що нагадують собою бутон квітів, що засох.
Берете емність прозову і заварюете його. Данний бутон починае розкриватися як квітка. Досить красиво коли це робиться при романтичній вечері при свічках. Реально красиво.
2.Жовтий чай. Це чай с більшою ступенью ферментації.
до 30% здаетсья. Данний чай рекомендований для людей хто любить чітко виражений смак, і пье один і той же вид чаю постійно. Нічого такого супер нету - діло смаку.
3. Далій йде зелений чай класичний - тут херова туча видів, головне це клаїна виробник. Якісні чаї даному типу ввезуть - Південний Китай, Шрі-Ланка, Лаос(рідко але якісно), Індонезія - це топ.
якщо є запитання по окремим сортам - запитуйте постараюсь відписати і допомогти.
Те що пью про те і напишу
1. Саусеп - чай с доданням якогось листя та кусків екзотіческого фрукта.
Виводить хорошо токсини з організму та впринципі його чистить. Але - мае невеликий мочегонний еффект. Рекомендований с бадуна, та просто якщо я по відряжденням ганяю - бо іноду доводиться жрати всяку дрянь. Класно йде с медом.
Чорні чаї
Чаї що повність ферментувались. Дешевші, бо довше зберігаються, процесс ферментації простіший набагато. Поділяють на
1. Червоний чай. Чай с найбільшою концентраціею ферментованості(що за 70%). Сюди не відноситься Египетська роза - то не чай на просто заварка трави і похуй шо вона роза. Данний чай досить дорогий, бо процесс ферментації тривае більше ніж 1 рік. В рекламі можете побачити що заварюють чай такого рудо-червонуватого кольору -це він і е. За свою практику не пробував.
2. Чорний класичний чай. Тут все просто - смак залежить від дадання певної добавкиЮ ароматизатора природнього чи хімічного (залежність і в ціні). Саме його прийнято типи для з медом( з цукром нормальний чай ніхто ніколи не пье). Особо писати про нього не мае сенсу - бо всі і так про нього майже все знають.
Я опишу те що я пью.
Пуер - це спеціально ферментований черний чай. Після того як його зібрали, його це сирим(с соками) Кладуть у мішки та пресують в мішку. Далі закапують в землю де він ферментується протягом зими.
тому продають його в вигляді пресованих таблеток.
Рекомендований для тих хто не пье каву але беньки зранку тре розкрити - бодрящій такой еффект.
Крім того для тих хто іноді ходить папнтуватись в зал, а патом страдает от крепатури.
Домопагае у цьому ділі. Крім того тим хто постійно за рульом - щоб спина так не боліла.
І главное!
Чаем не ввжаетсья хуйня с пакетіков!!!!!
Чай не пьють с цукром - весь смак на смарку, юзайте краще мед.
В ньому не має всякої дряні!!!!
Якщо ви за бугром попросите "please give tea with lemon". Вам сходу скажуть що Ви с колишнього СРСР.
Тому його за бугром і кличуть "Russian tea". Ніде в світі не прийнято пити так чай. Тільки в нас.
Прийнято пити каву с лимоном - попробуйте хто не куштував - цікаво.
З глибокою повагою до шановного панства пан Живчик
Отредактированно Живчик (2012-10-30 10:12:56)
ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ ПАНУ ЖИВЧИКУ!!!
Живец, что за хуйню ты наботал тут на целую простыню???? Оно то кончено ништяк, и читается ляпотно, но блеадь - ХДЕ ЧИФИР???????
Фуцкер
Зы: за инфо, конеШно красно дякую )))
Отредактированно Просто Ебарь (2012-10-30 16:27:04)
Вельмишановний пан Фуцкер
На рахунок чефіру - не вирив і не шарю тому і написав. Давали лишень пробути.
Мета данного опису для того щоб ви маглі требовать от нармальних хфей нармальний чай перед тим як поебатися.Про каву я ні шарю писати так бо, не пью її.
Якщо глибокошановних камрадів цікавить такі описи, то можу предоставити шановному панству на вибір про - молочну продукцію, напої газовані, водяру ну і про сало ебіть. от такое
Отредактированно Живчик (2012-10-30 16:51:54)
Живчик написал:
можу предоставити шановному панству на вибір про - молочну продукцію
а шо,в цiй краi'нi ще э молоко? його ж ранiше за пиво почали з порошку рабить
Да уш, йа прозрел, оказеваитса кода шныри вторяки вываривают, то и есть настаясший чай...
Anker написал:
Да уш, йа прозрел, оказеваитса кода шныри вторяки вываривают, то и есть настаясший чай...
Это тоже искусство.
Anker написал:
Да уш, йа прозрел, оказеваитса кода шныри вторяки вываривают, то и есть настаясший чай...
Не, второй состав чефира выкуривают петухи и прочие акробаты...От второго состава прется только урла... ну или пархатый ибо вне мамы был куркуль.
Отаке....
Шо, и у деда Лукьяна пархачей не кнокают?
Живчєг, а що то таке чай в бутонаг?
Чайні секції в молах продають, ціна зашкалює, а що то таке, "статевий орган" його знає.
serwill написал:
Живчєг, а що то таке чай в бутонаг?
.
Це можуть бути або "Білий чай" що я описав вище, або ж збір чаїв(чайна суміш) то буде зелений
Сенс бутонів цих - вони красіві стають як їх заварити.
Отаке