21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2013-05-16 06:48:22

Стэпан
Магістр

Поможітє підібрати велосипед

Слава Україні!

в племіника день нарождення (7 років), хочу купити йому велосипеда.
Може хто розбираєця в тій техніці, бо в мене був в дитинстві, спочаку "Школьнік", а потом "Аіст" і з тих пір на двох колесах більше не катався.
Буду вдячний за поради.

зоєбато, бльо!

#2 2013-05-16 07:01:02

Re: Поможітє підібрати велосипед

Стьоп дивитись.
Де буде дитина іздити - село? Місто? ліси? степи?:

По місту загалом.
Краще всьго взяти (за критеріем ціна-якість) це брати раму "Бергомонт".
Перекидки швидкості(ну регулятори) краще всього брати з вухами,
Лісапед мае бути на дискових тормозах на передніх та задніх колесах
Колеса - з широкими шинами, щоб в піску та по без доріжжю міг спокійно проїхати.
Сідло -  без амортизаторів під сракою, бо буде підкидати як набератиме швидкість, Гелеві сидіння для комфорту
Амартизатори - вони тіко на передній вилці.
Ніжка для парковки
І врахуй щоб на веліку все могло регулюватись (дитина і росте), а я атк розумію річ не на один рік купляеться.

Гелеві сидіння.

"Входить Мурзік. здоровенний сибірський котяра з шерстю, вусами і всім, чим положено.
Від звичайного кота Мурзік відрізняється тіки розмірами, саблезубістю і гарним баритоном ... "(с) Лесь Подерв'янський

#3 2013-05-16 07:18:30

Espero
Студент

"Украина" рулит ))

#4 2013-05-16 07:19:48

terrann
Бакалавр

Коли я собі купляв велосипед, то дуже цікавився цим питанням.
Однак, знаючі люди, кажуть, що перший велосипед повинен тобі подобатись зовні. Все інше приходить з досвідом. Якщо малому сподобається, то інший велосипед буде він вже вибирати під себе.
Всі велосипеди це конструктор - марка велосипеда це визначається виробником рами - все інше це виробники інших фірм. Однак відомі виробники велосипедів вішають на раму компоненти відомих фірм.
Що можу порадити:
1. Краще вибирати велосипеди відомих фірм - "Specialized", "Kellys", "Trek", "Author", "Giant", "Bergamount", "Merida"  і таке інше.
2. Не брати велосипеди типу "Ашан-байк" - бо більше будеш ремонтувати, ніж їздити.

З паном ЖивчеГ можу не погодитись лише про дискові гальма. Дискові гальма більше підходить під агресивне катання. Можно вибирати із звичайними гальмами. У мене велосипед "Kellys" без дискових гальм. На ньому я катався і під дощем, і в горах, і в багнюці - вони добре тримають.

#5 2013-05-16 07:20:21

Espero написал:

"Украина" рулит ))

Нажаль уже с такими моцними рамами не випускають.
А лісапеди дійсно були клас

terrann написал:

З паном ЖивчеГ можу не погодитись лише про дискові гальма. Дискові гальма більше підходить під агресивне катання. Можно вибирати із звичайними гальмами. У мене велосипед "Kellys" без дискових гальм. На ньому я катався і під дощем, і в горах, і в багнюці - вони добре тримають.

Але ти не 7річний пацан.
І скажи ще, що тив  7 річному віці не агресивно катався))))

Отредактированно ЖивчеГ (2013-05-16 07:21:39)

"Входить Мурзік. здоровенний сибірський котяра з шерстю, вусами і всім, чим положено.
Від звичайного кота Мурзік відрізняється тіки розмірами, саблезубістю і гарним баритоном ... "(с) Лесь Подерв'янський

#6 2013-05-16 07:24:12

Стэпан
Магістр

Espero написал:

"Украина" рулит ))

я в свойому резюме не пишу, шо вмію їздити на Україні, бо був один пробний заєзд і то, неудачний kol/ac   

Слава "Україні"!

http://s020.radikal.ru/i704/1305/2b/7826d4bc69b1.jpg

Отредактированно Стэпан (2013-05-16 08:08:17)

зоєбато, бльо!

#7 2013-05-16 07:30:24

Стэпан
Магістр

terrann написал:

Що можу порадити:
1. Краще вибирати велосипеди відомих фірм - "Specialized", "Kellys", "Trek", "Author", "Giant", "Bergamount", "Merida"  і таке інше.
2. Не брати велосипеди типу "Ашан-байк" - бо більше будеш ремонтувати, ніж їздити.

дякую! а то я крім "Каманчі" других не чув і не бачив.
мені ж головне, щоб дитина на йобнулась з того монстра, хоть пласмасову шапку я йому теж куплю.
ЖивчеГ, дякую за поради - бачу, шо "Бергамонт" то не чай, а ше й лісапед, зараз буду шукати в інтернеті.
Думаю, може й собі купити, це ж скільки можна бабла на бензині зекономити, коли по курвах іздиш!!!

зоєбато, бльо!

#8 2013-05-16 07:35:29

Собі поїдеш в село в діда купиш "Арльонка")))
Ретро-лісапеД  - хуле...

Отредактированно ЖивчеГ (2013-05-16 07:35:46)

#9 2013-05-16 07:44:49

Сигуранца
Вільний слухач

Героям слава!

Бля, я з вас хуєю, хлопсі! Я в дитинстві теж спершу їздив на Аїсті, а тоді на Україні. А зара як почитав... перекидки швидкості, гелеві сидіння... кальоса хитромудрі... шапка пластмасова. Бля, ну як я умудрився навчитися їздити на велі без всього цього? І голову ні разу навіть не розбив, кагністранно.

Степане, купи пацану "Аїста"! Заодно хлопчик навчиться і гайки крутити. А навички самостійного ремонту - то велика справа! kol/bm

П.Н. Україна - ахуітєльний був лісапед! Куди тим команчам! kol/bm

Отредактированно Сигуранца (2013-05-16 07:56:27)

#10 2013-05-16 07:45:27

Espero
Студент

Есть один нюанс немаловажный: ребенку в 7 лет не очень удобно пользоваться ручными тормозами: во-первых на маленьких детских великах они были ножные, во-вторых кисть руки еще не доросла до размеров тормозов. А переключать передачи он будет не системно (целенаправленно), а "по-приколу" ими щелкать как попало. Вообще КПП при рассекании вокруг дома и во дворе не нужна нафиг. Поэтому я б рекомендовал на 7 лет брать что-то попроще чем описанное Живчегом - а уже лет на 9-10 - полнофункциональный велик с КПП, барабанными тормозами и прочими полезными приблудами.

#11 2013-05-16 08:29:25

маленький козачок
Аспірант[banned]

Стёпа,треба апріділіцца з типом вєліка!
чоппер,круізер, лоурайдер,мікробайк... kol/an
от є пазнаватільний сайт kol/ab
якшо б дарогі були в цій країні,а не "направлєнія",взяв би собі мабуть такого круїзера (можна вмєстє зі "стюардессою") kol/ag
http://s56.radikal.ru/i154/1305/f0/56d4eedc67f7t.jpg

бачив в Європах як привчають маленьких діточок,які вже почали ходити,до лясапедів - спеціальний вєлік-тринажёр,тіпа "самакат", без педалів. шоп не вбилося дитя, але вчилося тринати рівновагу і рулити... наступний етап - вєлік педальний абикнавєнний
kol/bm

Отредактированно маленький козачок (2013-05-16 08:29:54)

Не вам, блядям, в моей душе копаться.©

#12 2013-05-16 08:52:26

Букин
[banned]Бывалый

Зайчик -> Аист (с толстой складывающейся рамой и впереди шильдик "ММВЗ") -> Украина -> мопед Карпаты2 -> ИЖ-Юпитер3

Для Аиста и Украины проблемы были одинаковые - так называемые "прокруты" (это когда крутишь педали, а тяги нет; яйца отбить можно, когда под горку) и внезапное пропадание тормозов (вплоть до того, что педали свободно крутятся в обратную сторону). Вероятно, следствие стиля вождения. Неделю катался, а потом разбирал задний барабан и что-то там чинил. Но как малому, то в кайф была вся эта возня. "Ручных" тормозов не было. Помню, взял у соседа велик с передними тормозами, разогнался как следует, и нажал от души... это был пипец  - катапультировался моментально, полный рот земли с травой и аппарат еще сверху прилетел.  kol/be  Так я и узнал эффективность передних тормозов. После этого на мопеде и на мотоцикле регулировал их так, что бы полностью не блокировали колесо. Ну и всем советую тоже самое делать.

#13 2013-05-16 10:26:26

Звиздачот
Студент

Первый велосипед очень часто страдает от плохого ухода и неумения правильно использовать. Поэтому я бы порекомендовал брать из бюджетного класса и если будет активно катать быстро его убьет и тогда набив все шишки и поняв что оно ему нужно можно брать более дорогую модель. (но в целом в таком возрасте очень быстрый рост идет и раз в год нужна замена велосипеда в целом просто изза того что рама становится мала).
Для обучения лучше брать велосипед с низко опущенной рамой. как у аиста было.
также если берете с ручным тормозом сразу скрутите передний. Во время обучения из за него основные травмы идут. Когда немного подучится тогда можно прикрутить обратно.

http://dreambikes.ru/page/razmer-ramy-v … t-rostovku
выбирать велосипед нужно по росту!

обязательно купите ребенку защиту! шлем перчатки (возможно наколенники и налокотники.)

Отредактированно Звиздачот (2013-05-16 10:29:50)

#14 2013-05-16 11:04:23

Лягушонок
Аспірант

Степа , многое зависит еще и от твоих взаимоотношениях с родителями ребенка kol/ab

Не исключен вариант, шо подарив подходящий (на ТВОЮ думку) велик будешь выглядеть в глазах родственников не совсем так, как хотелось бы kol/ag

Идеальный вариант принести на праздник бабло, с уговором вместе пойти и выбрать тот велик, который понравится сорванцу kol/bm

И пох, шо, возможно это будет китайская хрень, и пох, шо не самый безопасный и не самый толковый, но это будет ЕГО выбор, возможно один из первых серьезных выборов в его жизни. После подобных случаев, дети постепенно начинают думать своей головой kol/ab  (иногда kol/ag ).

Отредактированно Лягушонок (2013-05-16 11:14:36)

Все буде добре.

#15 2013-05-16 11:07:02

Звиздачот написал:

обязательно купите ребенку защиту! шлем перчатки (возможно наколенники и налокотники.)

От так і виховуем покоління нежинок!!!
Коли ще набивати собі синці, ходити з розсцарапаними колінами як не у 7 років!!!

#16 2013-05-16 11:53:58

Buh-galter
НЕ наш человек

terrann написал:

Коли я собі купляв велосипед, то дуже цікавився цим питанням.
Однак, знаючі люди, кажуть, що перший велосипед повинен тобі подобатись зовні. Все інше приходить з досвідом. Якщо малому сподобається, то інший велосипед буде він вже вибирати під себе.
Всі велосипеди це конструктор - марка велосипеда це визначається виробником рами - все інше це виробники інших фірм. Однак відомі виробники велосипедів вішають на раму компоненти відомих фірм.
Що можу порадити:

Это очень хороший совет, не берите китай или ардис, особенно с амортизаторами на раме, можно б/у, ибо в велосипеде главное рама, навесное оборудование это расходники и не стоят дорого, тем более ребенок их убивает как правило за сезон, я каждый сезон менял все счесанные перекидки и это нормально...еще обратите внимание на вес, желательно при равной цене взять велосипед легче...

Отредактированно Buh-galter (2013-05-16 11:54:32)

#17 2013-05-16 12:42:39

serwill
[banned]

2 Степан:
Навіки Слава.
По суті: все написане вище в повній мірі відображає критерії підбору байка для дитини. За тобою лишається обрати пріоритети, на що більше звернути увагу при остаточному виборі.
Від себе додам, в майбутньому якщо малий відчує смак до велоспорту, не жалій грошей, купуй тільки найкраще як за комплектацією так і за торгівельною маркою байка. Всілякі апгреди неминучі. Вони в свою чергу збільшують його ціну в порявнянні з топовими серіями відсотків на  20-30.
Гарного вибору. Візьмеш, відпишись що саме придбав.
Здоров'я малечі, особливо бережіть колінні суглоби. Захист на коліна та лікті - обов'язковий

Життя прекрасне та дивовижне, при всіх його несподіванках.
kol/ay

#18 2013-05-16 12:47:25

terrann
Бакалавр

На цьому форумі можно почитати про вибір велосипедів.

http://www.velokiev.com/forum/viewforum … 38eaab8fbc

#19 2013-05-16 13:04:10

ТИГРА
[banned]Типо девужко

Не вижу смысла ребенку покупать дорогой велосипед  и  смотреть  в сторону брендов,  которые выпускают  профессиональные модели велосипедов.   Дети очень  быстро  растут и в 7 летнем возрасте  техника   эксплуатироваться будет  только  время от времени , а через 2 года прийдется покупать новый велосипед.   Для детей в таком возрасте самое главное внешний цвет  и удобная рама по типу   Аиста  (если будет падать,  легче соскочить).  Тормоз на передних колесах отвлекает, лучше снять.
   Когда малой подрастет,  тогда стоит обратить на качественные и добротные модели, они  действительно прослужат  долго и ребенок ганяя заценит качество.   Сейча он будет гонять только вокруг дома или по дорожке под присмотром взрослых

Есть тети, как тети; Есть дяди, как дяди ; Есть люди, как люди ; Есть бляди, как бляди. Но в жизни бывает порой по-другому : Есть дяди, как тети ; Есть тети, как дяди ; Есть бляди, как люди  И люди, как бляди...

#20 2013-05-16 13:29:21

MAX
Бакалавр

Стэпан, тут вопрос в другом, на какую сумму ты расчитываеш при покупке лисапеда? От этого нужно и советы давать

«Баби на час, Forever only Rock'n'Roll»

#21 2013-05-16 15:28:09

Taurus
Магістр

А я взяв малому на травневі Україну (20-ка). Потратив багато нервових клітин за два дні поки вчив його їздити, але на третій день він таки поїхав самостійно kol/ab Не бачив сенсу купляти йому зараз щось із дорогих моделей. Хай поки повчиться на такому, а через пару років візьму уже щось із дорогих та сучасних.

На улицах города появились девушки лёгкого поведения, суперлёгкого и единичка - для тех, кто бросает.

Воспитанный человек - это тот, кто вместо "баян" произносит слово "классика"!
А невоспитанный - это тот, кто при слове "классика" разочарованно понимает, что анала не будет.

#22 2013-05-17 07:34:46

Стэпан
Магістр

MAX_RU написал:

Стэпан, тут вопрос в другом, на какую сумму ты расчитываеш при покупке лисапеда? От этого нужно и советы давать

та хз, мені головне, щоб підійшло, сума другорядне питання.
може й справді зробити, як пан Лягушонок казав - поїхати з малим в магазін, хай вибере який сподобається, спробує на якому йому зручно і той взяти, бо зараз куплю то шо сам виберу, а воно не підійде, або дитина буде мучитися і, взагалі, відіб'ється охота від велосипедів.

не бачу нічого поганого, в тому щоб купити (і таки куплю!) дитині захисні штуки, а то чув круті пацани кажуть: "тормоза - для сцикунов", але я ними користуюся kol/ab))

дякую всім за поради, може ще й собі куплю лісапєда kol/ab

зоєбато, бльо!

#23 2013-05-22 07:25:46

http://cs7001.vk.me/c540106/v540106704/d9f/8VaBJRHIS_4.jpg

Board footer