Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Пікап
Дійові особи:
Максим : камрад
Альона : співробітниця Максима яку він вже третій місяць намагається виїбати. Гарна курва з блядським макіяжем.
Дія перша.
Ранок робочого дня.
Альона. Привет!
Максим (про себе). Я тебе все одно колись виїбу!
Дія друга.
Вечір робочого дня.
Максим. Ну то шо, погнали вже на каву.
Альона. Максик, ну я же тебе уже десять раз гаварила, что у меня есть парень.
Максим. Ні, хлопців я не їбу.
Альона. Хи-хи-хи.
Максим. Поїхали поки я добрий
Альона. А ты себя обещаешь держать в руках?
Максим. Я тобі обіцяю тримати тебе крепко в своїх руках.
Альона. Хи-хи-хи.
Дія третя.
Кахфе на Подолі з якоюсь французською назвою. Альона давиться круасаном і жадно п'є глінтвейн. Максим тим часом шукає в інтернеті найблищий готель на Подолі.
Альона. Мне нужно припудрить носик.
Максим (говорить по телефону). Да, номер з шампанським бля.
Альона. Что то этот глинтвейн какой то не такой как обычно.
Максим (про себе). От ти дурепа. Поки ти пхала пудру у свій носик я вже влив у твій глінтвейн 50 грамів коньяку
Дія четверта.
Альона виходить з ванної і Максим як джентельмен розпочинає першим активні дії вирішивши зразити дівку на повал куніком. Альона веде себе як старий радянський пилосос, тобто сопе і трохи труситься.
Альона (через п'ять хвилин). Максик, так класно мне никагда небыло. И зачем я так долго упиралась тебе?
Максим. Бо всі ви баби дури.
Альона. Хи-хи-хи.
Максим. Ото скажеш своему парню, хай тобі тоже такє зробить.
Альона. Хи-хи-хи.
Максим. Ну то шо, як на счот мінету?
Альона. Я не умею..... я никагда не делала..... я не знаю..... все, что угодно только не это.
Максим (про себе). Ну не йобана в рот! Можна подумати, що якщо ти мінет ніколи не робила, то зато в сраку ібешся на ура!?
Максим (в голос). Ну цибай вже тоді на мене зверху.
Альона (через 10 секунд). Ой, мне так не удобно, может я ляжу, а ты продолжишь?
Максим (про себе). От блять! Порівняння з радянським пилососом булу надмірним, той на відміну від цїєї курви хоть іноді сосе.
Дія п'ята, фінальна.
Альона лежить у позі морської зірки на дні Тихого океану. Максим їбе цей залізобетонний стовп.
Максим (про себе). Ох і не завідую я твому парню, Альонушко.
Занавіс.
От автора. Больше никаких пикапов до Нового года!
MAX написал:
Альона лежить у позі морської зірки на дні Тихого океану.
Тихий океан - море майбутнього ©
парвало Шпасібі.
Сміх сміхом але таке трапляеться причому часто(
Поціновувачу творчості Леся Подерв’янського пропонується до перегляду випуск "Зеленої лампи" Антіна Мухарського, в якому пан Подерв’янський вісловлює свої думки про національну ідею, матюки та ідеального українця.
До речі, особисто я дивлюся "Зелену лампу" та "Лагідну українізацію" Ореста Лютого регулярно, а якщо пропускаю випуск на ТБ, до "наздоганяю" в записі на сайті ТВІ.
Отредактированно Эротоман (2013-10-03 21:27:06)
Эротоман написал:
Поціновувачу творчості Леся Подерв’янського пропонується до перегляду випуск "Зеленої лампи" Антіна Мухарського, в якому пан Подерв’янський вісловлює свої думки про національну ідею, матюки та ідеального українця.
До речі, особисто я дивлюся "Зелену лампу" та "Лагідну українізацію" Ореста Лютого регулярно, а якщо пропускаю випуск на ТБ, до "наздоганяю" в записі на сайті ТВІ.
Пан Еротоман дуже Вам вдячний, але вже бачив.
Та ще раз переглянути думаю буде варто)
А на рахунок творчості Мухарського - наживо вони кульно виступають)