Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Сьогодні Маленькому Козачку виповнилося 4 роки...треба,мабуть,когось "покарати" з цього приводу!?
Пане Козачок.
Сьогодні ще величне Свято Пресвятої Богородиці Покрови.
з Подвійним святом Вас!!!
І оскілько Покрова - покровителька УПА, пропоную Вам знайти москальну, та покарати її... Нещадно, шалено та палко, як справжній козак!
Поздравлямс)))))
Мурзик Васильович написал:
Пане Козачок.
Сьогодні ще величне Свято Пресвятої Богородиці Покрови.
з Подвійним святом Вас!!!
І оскілько Покрова - покровителька УПА, пропоную Вам знайти москальну, та покарати її... Нещадно, шалено та палко, як справжній козак!
Мурзік,а тобі не спадало на думку шо день регестрації і псевдо якось пов'язані між собою!?
магія цихр,йохамана)
VIKTORY написал:
Поздравлямс)))))
дякую,якшо нє шутіш!
Отредактированно маленький козачок (2013-10-14 18:59:27)
маленький козачок написал:
Мурзік,а тобі не спадало на думку шо день регестрації і псевдо якось пов'язані між собою!?
магія цихр,йохамана)
Не бля я в танку, ясен хуй що пойняв.Але ж поздоровить пана тре було)))
Але цее - москальку знайшов? покарав? палко та до безтями?
магія цихр,йохамана)Не бля я в танку, ясен хуй що пойняв.Але ж поздоровить пана тре було)))
Але цее - москальку знайшов? покарав? палко та до безтями?
хз яких вона була кровєй... нічё нового
магія цихр,йохамана)Не бля я в танку, ясен хуй що пойняв.Але ж поздоровить пана тре було)))
Але цее - москальку знайшов? покарав? палко та до безтями?хз яких вона була кровєй... нічё нового
Кляті бляді, спаскудили свято